- 400γρ. Ρεβίθια βρασμένα
- 2 Κουταλιές σούπας ταχίνι
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλάκι γλυκού κόλιαντρο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 Κούπα ελαιόλαδο
- Λίγο νερό χλιαρό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι. Βάζουμε σε λειτουργία το μπλέντερ και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Αν είναι πολύ πηχτό ρίχνουμε λίγο από το νερό ή λίγο ακόμη ελαιόλαδο.
- Όταν σερβίρουμε περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: