- 500γρ. Γιαούρτι
- 2 Κούπες ζάχαρη
- 250γρ. Μαργαρίνη
- 300γρ. Γιαούρτι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αβγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι.
- Χτυπάμε καλά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί.
- Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: