- Ελαιόλαδο
- 1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Κάρι
- Μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να σωταριστεί.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό.
- Μαγειρεύουμε για 1 1/2 σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας που και που μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: