Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΑΡΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Κάρι
  • Μπαχάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να σωταριστεί. 
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό.
  • Μαγειρεύουμε για 1 1/2 σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας που και που μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: