- 1 Κιλό κιμά
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 Καρότο τριμμένο
- 1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Αβγό
- 3-4 Τριμμένες φρυγανιές
- 1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Δυόσμο
- Κανέλα
- Κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλτα υλικά και ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 40 λεπτά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: