- 1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 Σφηνάκι ούζο
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
- 1 Πρέζα κύμινο
- 1 Πρέζα κανέλα
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Ντομάτα τριμμένη
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 6-7 Φρυγανιές τριμμένες
- Λίγο δυόσμο
- 1 Αβγό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά , εκτός από το αλεύρι, σε ένα μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, συμπληρώνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε ξανά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
- Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: