- 750γρ. Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
- 250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- Κάρι
- Πάπρικα
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Βάζουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό βάζουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα, μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: