- 1/2 Κιλό αλεύρι
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- Αλάτι
- Λάδι για το τηγάνι
- Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν και προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη.
- Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
- Πλάθουμε λεπτά ψωμάκια σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλουμε.
- Τηγανίζουμε από 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: