- 250ml. Γάλα
- 100γρ, Αλεύρι
- 2 Αβγά
- 10γρ. Βούτυρο λιωμένο
- 1 Πρέζα αλάτι
- 1 Κουταλιά σούπας σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι και το βούτυρο, ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα χυλό. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε αντικολλητικό ρίχνουμε λίγο σπορέλαιο. Απλώνουμε λίγο από το χυλό. Μόλις ψηθεί η μία πλευρά γυρίζουμε προσεκτικά την κρέπα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: