Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κιλό Ρεβίθια
  • 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 Αβγό
  • 4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Κύμινο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τα ρεβίθια σε μπολ με νερό από το προηγούμενο βράδυ. Βράζουμε τα ρεβίθια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά. Τα πολτοποιούμε, τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: