- 1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- Πάπρικα
- 1/2 Φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 1 Μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
- 3 Κουταλιές σούπας σόγια σος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά πολύ καλά. Το αφήνουμε να κρυώσει.
- Βάζουμε όλα τα υλικά και το κρεμμύδι στο μούλτι και χτυπάμε να λιώσουν. Διατηρούμε σε γυάλινα βαζάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: