ΥΛΙΚΑ
- Χοιρινή σπάλα κομμένη σε κομμάτια
- Αλάτι
- Πιπεριές κομμένες στη μέση
- Ελαιόλαδο
- Μουστάρδα
- Λευκό κρασί
- Ρίγανη
- Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε το κρέας με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος και των πιπεριών σε σούβλα και ψήνουμε στα κάρβουνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: