- 6 Ποτήρια γάλα
- 1 Ποτήρι αλεύρι
- 1 1/2 Ποτήρι ζάχαρη
- 1 Κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 7 Αβγά
- 2 Βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά.
- Βάζουμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη το βούτυρο και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε με αβγοδάρτη να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με ξύλινη κουτάλα μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα και να κάνει τις πρώτες φουσκάλες.
- Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: