- 4 Πατάτες
- 2 Φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
- 1 Αβγό χτυπημένο
- 4 Κουταλιές σούπας μπίρα
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη, τις βάζουμε σε τρυπητό και τις ξεπλένουμε. Τις αλατίζουμε και τις πιέζουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε πιπέρι και τις βάζουμε σε μπολ.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λάδι σε τηγάνι και το βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί. Βάζουμε τις κροκέτες και τις τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: