ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
2-3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
400γρ. Τόνο φρέσκο κομμένο σε κυβάκια
800γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Σφηνάκι
2 Κουταλιές σούπας κάππαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
2-3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
400γρ. Τόνο φρέσκο κομμένο σε κυβάκια
800γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Σφηνάκι
2 Κουταλιές σούπας κάππαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τον τόνο, σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τις ντομάτες και την κάππαρη και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente. Τα ρίχνουμε στη τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: