ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 Λίτρο ζωμό κοτόπουλου
100ml. Κόκκινο κρασί
20ml. Ξίδι βαλσάμικο
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
Βασιλικό
Ρίγανη
Πάπρικα καπνιστή
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 Λίτρο ζωμό κοτόπουλου
100ml. Κόκκινο κρασί
20ml. Ξίδι βαλσάμικο
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
Βασιλικό
Ρίγανη
Πάπρικα καπνιστή
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας το αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να κάψει και σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί, Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1,5 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: