ΥΛΙΚΑ
500γρ. Καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
1 Φλιτζάνι αλεύρι
100γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
2 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού ψίχουλα ψωμιού
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με το ψωμί. Αλατοπιπερώνουμε τα καλαμαράκια, τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι μετά από τα αβγά και τέλος από το μείγμα παρμεζάνας ψωμιού.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: