ΥΛΙΚΑ
4 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Πρέζα αλάτι
1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 Ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη ή άλλο γλυκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν τη κανέλα και το αλάτι. Ανακατεύουμε και κάνουμε στο κέντρο μία λακκούβα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το λάδι μα τη ζάχαρη και το κρασί. Το ρίχνουμε στο αλεύρι. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνο και αραδιάζουμε τα κουλουράκια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς 15-20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: