ΥΛΙΚΑ
4 Μπριζόλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε, στεγνώνουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και τις βάζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και σιγομαγειρεύουμε με καπάκι για 30 λεπτά που και που γυρίζουμε τις μπριζόλες.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: