ΥΛΙΚΑ
1 Χταπόδι πάνω από κιλό
1 Κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
Ελαιόλαδο
100ml. Ξίδι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Φύλλα δάφνης
1 Κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Χταπόδι πάνω από κιλό
1 Κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
Ελαιόλαδο
100ml. Ξίδι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Φύλλα δάφνης
1 Κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χοντροκόβουμε το χταπόδι και το πλένουμε καλά. Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το λάδι και το ξίδι, τα κρεμμυδάκια, το πολτό σκόρδου, τα φύλλα δάφνης και ένα φλιτζάνι νερό.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: