ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μπαρμπούνια
Καλαμποκάλευρο
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Λεμόνι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μπαρμπούνια
Καλαμποκάλευρο
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Λεμόνι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την πάπρικα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίσουν.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να κάψει.
- Πανάρουμε τα ψάρια με το μείγμα του καλαμποκάλευρου.
- Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: