ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
500ΓΡ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 Τριμμένες φρυγανιές
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
1 Συσκευασία ταλιατέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1/5 Λίτρο χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κύβο λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
500ΓΡ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 Τριμμένες φρυγανιές
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
1 Συσκευασία ταλιατέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1/5 Λίτρο χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κύβο λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
- Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα.
- Βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα σκεύος και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.
- Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τα ζυμαρικά, βάζουμε τα κεφτεδάκια και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Βάζουμε ζεστό νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει τα ζυμαρικά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά. Στο μισό χρόνο του ψησίματος ανακατεύουμε ελαφρά και αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.
Σ ευχαριστω για τις υπεροχες συνταγες σου. Οντως τα φαγητα σου ειναι πεντανοστιμα!!
ΑπάντησηΔιαγραφή