ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό πατάτες
3 Κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
2 Κουταλάκια του γλυκού μέλι
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ζωμό λαχανικών
2 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
Χυμό 1 λεμόνι
Ρίγανη
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό πατάτες
3 Κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
2 Κουταλάκια του γλυκού μέλι
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ζωμό λαχανικών
2 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
Χυμό 1 λεμόνι
Ρίγανη
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ, τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το κρασί, το ζωμό,τη ζάχαρη, και το χυμό λεμονιού. Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: