ΥΛΙΚΑ
3 Κιλά αρνί κομμένο σε κομμάτια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκούρδου
2 Κιλά πατάτες
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Κιλά αρνί κομμένο σε κομμάτια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκούρδου
2 Κιλά πατάτες
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Το αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε με το πολτό σκόρδου.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο ταψί του φούρνου και από πάνω το αρνάκι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και 1/2 ποτήρι νερό. Περιχύνουμε το φαγητό.
- Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα. Ξεσκεπάζουμε το φαγητό χαμηλώνουμε στους 170 βαθμούς και ψήνουμε για ακόμη 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: