ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Αβγά
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Μπούκοβο
200ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Αβγό χτυπημένο για την επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Αβγά
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Μπούκοβο
200ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Αβγό χτυπημένο για την επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
- Χωρίζουμε τον κιμά στα δύο και κάνουμε δύο ρολά που τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε με προσοχή σε σφολιάτα και τυλίγουμε σε ρολό. Αλείφουμε με αβγό τις ενώσεις για να κλείσουν καλά τα ρολά και αλείφουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο αβγό. Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.
Αγαπημένο !!
ΑπάντησηΔιαγραφή😍😍😍😍😍😍😍😍😍