ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά
4 Φέτες ψωμί του τοστ
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά
4 Φέτες ψωμί του τοστ
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύουμε και στύβουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μπολ με όλα τα υλικά. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Ζυμώνουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: