ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
500γρ. Μανιτάρια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
Δάφνη
Πιπέρι
Βασιλικό
Αλάτι
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
500γρ. Μανιτάρια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
Δάφνη
Πιπέρι
Βασιλικό
Αλάτι
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά και τα αρωματικά, αλάτι και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση. Βάζουμε τα μανιτάρια και ένα ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: