ΥΛΙΚΑ
Χοιρινό κομμένο σε κύβους
Πιπεριές κομμένες σε μέτρια κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Μπούκουβο
Μανιτάρια λευκά μεγάλα κομμένα στα 4
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοιρινό κομμένο σε κύβους
Πιπεριές κομμένες σε μέτρια κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Μπούκουβο
Μανιτάρια λευκά μεγάλα κομμένα στα 4
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το κρέας σε μπολ. Βάζουμε και τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, το μπούκοβο και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά, κλείνουμε το μπολ και το βράζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Παίρνουμε ξύλινα καλαμάκια και περνάμε ένα κομμάτι κρέας. ένα κομμάτι πιπεριά, ένα κομμάτι μανιτάρι.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε στο γκριλ στους 220 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
φαίνεται και πολύ νόστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφή