ΥΛΙΚΑ
1/2 Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
Κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Πάπρικα
Κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: