ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ανθότυρο
1 Φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
Χυμό από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
2 Φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Ανθότυρο
1 Φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
Χυμό από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
2 Φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ανθότυρο, το γιαούρτι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
- Χτυπάμε ξεχωριστά τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγύ. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε με σπάτουλα..
- Μοιράζουμε το γλυκό σε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο και τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: