Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ανθότυρο
1 Φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
Χυμό από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
2 Φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
5 Κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το ανθότυρο, το γιαούρτι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
  • Χτυπάμε ξεχωριστά τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγύ. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε με σπάτουλα..
  • Μοιράζουμε το γλυκό σε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο και τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: