ΥΛΙΚΑ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουτάκι μπύρα
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 Κιλό κιμά
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας γάλα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουτάκι μπύρα
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 Κιλό κιμά
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας γάλα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
- Τις βάζουμε σε ένα ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε τη μπύρα.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
- Αφού έχει περάσει η μία ώρα και έχουν μισοψηθεί οι πατάτες βάζουμε και τα μπιφτέκια και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: