ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
100γρ. Τριμμένα τυριά
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κούπα γάλα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πακέτο σφολιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
100γρ. Τριμμένα τυριά
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κούπα γάλα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πακέτο σφολιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα να γίνει ένα μείγμα. Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά, τα αβγά χτυπημένα και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Τα χαράζουμε με ένα μαχαίρι και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: