- 250γρ. Γιαούρτι
- 1 Κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- Αλεύρι όσο χρειαστεί για να έχουμε μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα δάχτυλα
- ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 1 Αβγό
- 200γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 1 Αβγό για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο και το γάλα ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Αφήνουμε την ζύμη για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε το τυρί με το αβγό. Κόβουμε το ζυμάρι σε μικρά κομμάτια, τα ανοίγουμε και βάζουμε λίγη από τη γέμιση. Τα κλείνουμε καλά. Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, τα αλείφουμε με χτυπημένο αβγό και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: