- 6 Αβγά
- 2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα καπνιστή
- Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση., αφαιρούμε προσεκτικά τους κρόκους με ένα κουταλάκι και τους βάζουμε σε μπολ.
- Τους λιώνουμε, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα ασπράδια και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: