- 1 Κιλό σουπιές κομμένες σε κομμάτια
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Θυμάρι
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 500γρ. Κοφτό μακαρονάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις σουπιές με το κρεμμύδι, τον πελτέ ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, κέτσαπ, μουστάρδα και το θυμάρι.
- Ρίχνουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
- Ρίχνουμε το μακαρονάκι και 1 λίτρο ζεστό νερό, ανακατεύουμε κατά διαστήματα και συμπληρώνουμε ζεστό νερό αν χρειαστεί μέχρι να βράσουν τα ζυμαρικά χωρίς να λασπώσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: