ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. Αλεύρι
- 2 Αβγά
- 250γρ. Ζάχαρη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 4 Μήλα
- 200γρ. μαργαρίνη
- 1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 100ml. Γάλα
- 1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη. Καθαρίζουμε τα μήλα τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη ζάχαρη στο μίξερ, τα αβγά και τα υπόλοιπα υλικά ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα. Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε τα μήλα και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: