- 1 Φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 4 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 3 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 Κρόκους αβγών
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1/2 Φλιτζάνι γάλα
- 2 Βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατρέψουν.
- Προσθέτουμε τους κρόκους και εναλλάξ το αλεύρι με το γάλα. Ρίχνουμε το μπέικιν, το ξύσμα και τις βανίλιες.
- Αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα και έπειτα πλάθουμε τα κουλουράκια.
- Τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: