ΥΛΙΚΑ
- 3 Πατάτες βρασμένες κομμένες σε κύβους
- 2 Πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη ψιλοκομμένες
- 2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 Μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- Λίγο σκόρδο σε σκόνη
- 200γρ. Γιαούρτι
- 2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε τα καρότα σε λίγο ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και το σκόρδο.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: