- 1 Κιλό μύδια
- Ελαιόλαδο
- 6 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- 1/3 Ποτήρι νερού ούζο
- 1/3 Ποτήρι νερού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο.
- Ρίχνουμε τα μύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Ρίχνουμε το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι. Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει. Σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε λίγα λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Τα μύδια που δεν έχουν ανοίξει τα πετάμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: