- 8 Πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 3 Πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 3 Ντομάτες τριμμένες
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Κανέλα
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και τον πελτέ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό. Μαγειρεύουμε για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά αλλά προσέχουμε να συμπληρώσουμε νερό αν χρειαστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: