- 2 Κιλά ροδάκινα ώριμα
- 1 1/2 Κιλό ζάχαρη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 Αστεροειδή γλυκάνισο
- 1 Ξύλο κανέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα ροδάκινα τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε στρώσεις σε μία κατσαρόλα σε κάθε στρώση ρίχνουμε και από λίγη ζάχαρη μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Και τα αφήνουμε όλο το βράδυ.
- Την επόμενη μέρα βράζουμε για 20 λεπτά, αφαιρώντας τον αφρό που θα βγάλει. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το γλυκάνισο και τη κανέλα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η μαρμελάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: