ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
- 2 Ντομάτες τριμμένες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπαχάρι
- Πάπρικα γλυκιά
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας, ρίχνουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τον πελτέ για συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε, τις πιπεριές, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι τα μπαχαρικά και δύο ποτήρια νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα. Προσέχουμε που και που μήπως χρειαστεί λίγο ακόμη νερό.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: