- 500γρ. Μακαρόνια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 500γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κανέλα
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 1 Πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το λουκάνικο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: