ΥΛΙΚΑ
- 2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
- 1 1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Μουστάρδα
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε 3 φύλλα λαδόκολλας το ένα επάνω στο άλλο, αδειάζουμε το φαγητό και κλείνουμε σε πουγκί το οποίο δένουμε με σπάγκο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 για 30 λεπτά, χαμηλώνουμε στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για άλλη 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: