- 8 Πατάτες χοντροκομμένες
- 3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 3 Ντομάτες τριμμένες
- 1 Κουταλιά σούπας πελτές ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Πρέζα κανέλα
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον πελτέ. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό, όσο χρειαστεί για να σκεπάζει το φαγητό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα, προσέχοντας που και που μήπως χρειαστεί λίγο ακόμη νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: