ΥΛΙΚΑ
- 150γρ. Βούτυρο
- Πιπέρι κόκκινο
- 2 Πράσα ψιλοκομμένα
- Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
- 1/2 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250γρ. Φασόλια
- 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 Ζωμό βοδινού
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα φασόλια σε μπολ με νερό. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε κατσαρόλα, βάζουμε νερό να τα καλύπτει, βράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα πράσα, το σέλινο και το χοιρινό και σοτάρουμε καλά. Βάζουμε τις ντομάτες, τα φασόλια, τον κύβο και 4 φλιτζάνια τους τσαγιού νερό, αλάτι και τα πιπέρια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: