Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. Βούτυρο
  • Πιπέρι κόκκινο
  • 2 Πράσα ψιλοκομμένα
  • Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1/2 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 250γρ. Φασόλια
  • 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 Ζωμό βοδινού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε  τα φασόλια σε μπολ με νερό. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε κατσαρόλα, βάζουμε νερό να τα καλύπτει, βράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
  • Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα πράσα, το σέλινο και το χοιρινό και σοτάρουμε καλά. Βάζουμε τις ντομάτες, τα φασόλια, τον κύβο και 4 φλιτζάνια τους τσαγιού νερό, αλάτι και τα πιπέρια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: