Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Ακτινίδια ώριμα

400φγρ. Ζάχαρη

Χυμό από 1/2 λεμόνι

1 Βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και το πολτοποιούμε. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι του καφέ νερό, τη βανίλια, τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Αν αφρίσει αφαιρούμε τον αφρό από την επιφάνεια. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά. Όταν κρυώσει βάζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: