- 2 Κιλά σταφύλι σταφίδα
- 1 Κιλό ζάχαρη
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 3 Βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεχωρίζουμε τις ρόγες από τα κοτσάνια και τις πλένουμε καλά. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά με τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι νερό. Βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τις βανίλιες. Βράζουμε για άλλα 5 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Όταν κρυώσει τι γλυκό αποθηκεύουμε σε γυάλινα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: