Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κούπα τσαγιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 Κούπα τσαγιού ζάχαρη
  • 2 Αβγά
  • 2 βανίλιες
  • 2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 Κουταλιά σούπας κανέλα
  • 1 Πρέζα αλάτι
  • 3 Κούπες τσαγιού αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, αφού ασπρίσει το μείγμα προσθέτουμε τα ασπράδια και μετά τους κρόκους. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα, το αλάτι και τέλος το αλεύρι. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο με ένα πλάστη και με κουπάτ κόβουμε μπισκότα σε σχήμα που μας αρέσει. Σε ταψί απλώνουμε λαδόκολα και αραδιάζουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: