- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 4 Ντομάτες πολτοποιημένες
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Πρέζα ζάχαρη
- 1 Πρέζα κανέλα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το κρέας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: