Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 4 Ντομάτες πολτοποιημένες
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 Πρέζα ζάχαρη
  • 1 Πρέζα κανέλα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το κρέας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: