- 1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 10 Πατάτες κομμένες
- 1 Ποτήρι νερό
- Ελαιόλαδο
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Ρίγανη
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 250γρ. Κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί. Ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε σε ταψί.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, βάζουμε το τυρί και ψήνουμε για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: